Lokalfodbold: Point til alle klubber

I en jævnbyrdig kamp i Sjællandsserien hentede Lundtofte Boldklub et vigtigt point ved at spille 1-1 med Farum på udebane efter 0-0 ved pausen.

Hjemmeholdet kom foran 1-0 kort ind i 2. halvleg, men syv minutter senere udlignede Lundtofte. Et langt udspark fra målmand Andreas Rosenløv Jepsen headede Philip Hemmingsen videre til en friløber til Mads Thygesen, som sikkert sendte bolden i nettet til 1-1.

Undervejs havde Mads Thygesen en afslutning på indersiden af stolpen. Farum måtte også se et forsøg prelle af på stolpen, og mod slutningen fik hjemmeholdet to friløbere, som Andreas Rosenløv Jepsen afværgede i suveræn stil.

Med det ene point på kontoen ligger Lundtofte nr. 12 med fire point.

Taarbæk på rette vej

I Serie 1 fik Taarbæk sin anden sejr i træk, denne gang 3-1 over Værløse.

Nicolai Jantzen bragte i det 24. minut Taarbæk foran 1-0 på et lob over målmanden, og fem minutter senere var han oplægger til Thomas Smedegaards mål til 2-0.

Værløse reducerede i det 31. minut, og da Taarbæk blev ramt af flere småskader, valgte man at gå ud til 2. halvleg med en lidt mere defensiv taktik. Værløses lange afleveringer blev afvist af Taarbæks forsvar med Kristian Berg i spidsen, og 20 minutter før tid afgjorde Dustin Stuhr Ellegaard kampen med sit mål til 3-1 efter en masse returbolde i feltet.

Kampen gav debut til Mads Emil Juhl Nielsen, der gjorde en fin figur.

Virums femte sejr i træk

I Serie 2 er Virum-Sorgenfri startet helt forrygende med fem sejre i træk og en målscore på 23-4, og det er svært at se, hvad der skal forhindre en oprykning.

De nærmeste konkurrenter, Hareskov og FC Hornsherred, satte begge point til i weekenden, så nu ligger Virum-Sorgenfri på en suveræn førsteplads.

I lørdagens udekamp mod Frederikssund leverede Virum-Sorgenfri sæsonens dårligste indsats, men vandt alligevel 3-0. Presspillet fungerede ikke, og spillerne bevægede sig for lidt uden bold og brugte mere tid på at småskændes.

Lucas Cortiletti scorede til 1-0 på en fin stikning fra Sebastian Schwarz, og Schwarz øgede til 2-0.

Kort efter pausen blev Virum-Sorgenfri reduceret til 10 mand, da Lucas Cortiletti tabte hovedet og sparkede en mand ned efter et frispark.

Virum-Sorgenfri gik over i en 4-4-1 formation og stod godt i defensiven. Det hjalp også, at Emil Wochner reddede et straffespark, hvor han nåede bolden helt ude ved stolpen.

Fem minutter senere blev kampen afgjort, da Virum-Sorgenfri scorede til 3-0.

Foto: Mikael Østergaard