Klarskov måtte hentes af ambulance

Fredag aften den 16. oktober var ikke blot dagen, hvor TMS Ringsteds favoritter i 1. division faldt tungt på hjemmebane og tabte til Roskilde.

I starten af 2. halvleg faldt Oliver Klarskov uheldigt på sin ene arm og en modstanders fod, og det gav et tryk i brystregionen mod ribbenene. Så ondt gjorde det, at Klarskov forlod hallen kort efter og endte liggende i et lokale bag hallen, hvor han kæmpede med at få vejret. Derfor måtte en ambulance i hast tilkaldes til Dansk Kabel TV Arena og hente playmakeren, der blev bedøvet, så han kunne trække vejret uden smerter.

Imens kampen blev spillet færdig i hallen, blev Klarskov fragtet ud i ambulancen og kørt til Slagelse Sygehus til undersøgelse. Den viste ikke tegn på brækkede ribben, men trykkede, og det døjer han nu med og er ukampdygtig, indtil smerterne er væk og han kan trække vejret normalt og smertefrit igen.

Derfor var Oliver Klarskov tilskuer, da TMS Ringsted lørdag eftermiddag tabte for anden gang i træk, 31-32, til FIF, og kampen mod Roskilde hjemme i Ringsted blev tabt 22-24.

Oliver Klarskov er ikke ene om at være skadet, for rundt om ham i Frederiksberg Hallerne sad Martin Risom, Frederik Horn og Valdemar Gravesen, der alle er ude i en kortere eller længere periode.

TMS Ringsted spiller hjemme i Ringsted fredag aften mod Rækker Mølle.