Find din næste bog i baren

Bliv inspireret til din næste læseoplevelse med et glas kold rosé i hånden, når Hillerød Bibliotek inviterer til Rosé & Rørende Romaner 21. september fra klokken 17 til 18.

Bogbaren handler først og fremmest om at blive inspireret og at nyde et glas vin sammen med en gruppe af Hillerøds læseglade borgere. Alle er velkommen. Det er ligegyldigt, om du føler, du har læst alt på reolerne, er gået i stå med at læse, eller trænger til lidt hjælp til at komme i gang, skriver Hillerød Bibliotek i en pressemeddelelse.

”Det sker jævnligt, at vi bliver spurgt, om vi ikke kan anbefale en rigtig god bog. Det kan være lidt af en udfordring, fordi svaret på det spørgsmål kan lande tusind steder alt efter, hvem der spørger. Men vi elsker at gå på jagt efter den gode læseoplevelse sammen med vores gæster, og det giver vores nye tilbud om et besøg i Bogbaren god mulighed for,” siger Camilla Pipaluk Skovgaard, kulturformidler på Hillerød Bibliotek.

Som gæst i Bogbaren bliver du introduceret for en ny genre eller måske bare nye bøger inden for en genre, du allerede kender og elsker. Der kan også være fokus på et tema – for eksempel ”venskaber”, ”naturen” eller ”rørende romaner”. Dermed vil der være boganbefalinger på tværs af genrer.

Billetter til 30 kroner købes på www.hilbib.dk. Med i prisen er rosé og snacks

Jk