Musikalske gætterier

Det blev et par festlige timer for beboerne, da entertainerparret Karin og Klaus Strand-Holm, der er kendt fra Klaus & Servants, besøgte Ældrecenter Dalvangen med deres populære musikquiz Syng Med & Tip Et Hit, der har kørt seks TV-sæsoner på DK4 og er kendt af de fleste dansktop-elskere.

Her er også folkekære kunstnere som Dorthe Kollo, Dario Campeotto, Torben Lendager og Kirsten Siggaard med som solister, mens Klaus & Servants spiller til og også medvirker med nogle af deres egne velkendte ørehængere som ”Herstedvester” og ”Bank 3 Gange”, der i øvrigt netop har fejret 50-års jubilæum som topscorer på Dansktoppen.

Men på Dalvangen var det altså live-udgaven af det populære TV-show, som kunne opleves. Her gik parret sammen med beboerne ned ad mindernes boulevard med ørehængere og evergreens fra de seneste seks årtier.

Motion til de små grå

Mens Klaus Strand-Holm spillede og sang de kendte sange, stillede fru Karin spørgsmål, som publikum så skulle gætte svarene på.

- Efter et par år med Corona er det fantastisk, at vi igen kan komme ud til et dejligt publikum som her på Dalvangen. Og der er jo ikke noget som musik, der kan genkalde minder og få smilene frem, så det var rigtig hyggeligt, sagde Klaus Strand-Holm efter arrangementet.

Beboerne på Dalvangen fik fornøjelsen af at høre et par numre fra det seneste album ”Ta’ JA-hatten på.” Herfra er et af numrene udgivet i en schlager-version og netop udsendt som single på det tyske marked.