Johanne snupper stor sejr

18-årige Johanne Svendsen og Jan Leschly, stifter af Leschly Tennis Foundation, har god grund til at smile efter den flotte sejr over verdensranglistens nummer 155. Foto: Leschly Tennis Foundation

- Det er svært at fatte lige nu. Jeg er virkelig stolt og glad på mine egne vegne. Det har været et svært år, og jeg har virkelig arbejdet med tingene. Så sådan en sejr betyder alt.

Glæden stråler ud af 18-årige Johanne Svendsen, det lokale tennistalent, efter hendes på opsigtsvækkende sejr på 6-3 og 7-5 over verdensranglistens nummer 155, amerikanske Robin Anderson ved $60.000-turneringen ITF W60 Berkeley i Californien.

Uden for top 1000

Johanne Svendsen har til dagligt træningsbase på Leschly Tennis Academy i Hørsholm og støttes af Leschly Tennis Foundation.

Hun befinder sig uden for top 1000 på de voksnes verdensrangliste, men de sidste par år haft fuld fokus på juniorkarrieren, som har bragt det unge tennistalent til alle fire Grand Slams og op som nummer 16 i verden for juniorpiger.

I kvartfinalen ventede 1. seedede Madison Brangle fra USA, verdens nummer 60, og her tabte Johanne desværre med 6-3 og 6-0.

timm