Politi var massivt til stede ved skole - melding om skud

Høje-Taastrup: Politiet var fredag midt på dagen massivt til stede ved Torstorp Skole. På forældreintra skrev skolen ud, at man havde besøg af politiet, og at man var blevet bedt om at tage alle børn ind og lukke dørene.

Skolen skrev endvidere, at der er blevet set en mand i området, som politiet er bekymret for, men at man ikke kender årsagen nærmere.

Alle elever blev under eftersøgningen i deres klasser sammen med deres lærere og yderdørene var låst.

I et tweet skriver Vestegnens Politi, at man ganske rigtigt er til stede på Torstorp Skole, fordi der var melding om, at der var afgivet skud i området. Selvom eftersøgningen er slut lige omkring kl. 12.30, er politiet i skrivende stund fortsat til stede for at tale med ansatte og elever på skolen.

Melding om skud

Det bekræfter vagtchefen ved Vestegnens Politi.

- Vi fik en melding om, at der var afgivet skud i nærheden af skolen. Derfor har vi søgt i området. Men vi kan ikke finde tegn på skudafgivelse. Vi er stadig på skolen for at have en dialog med lærere og elever med henblik på tryghed, siger vagtchefen ved Vestegnens Politi ved 13-tiden.

Efterfølgende har man understreget, at der ikke har været nogen skudepisode.

Ledelsen på Torstorp Skole siger til Lokalavisens mand på stedet, at situationen er afblæst og blev håndteret, som den skulle.

De har ikke yderligere kommentarer andet end at forældre trygt kan hente deres børn, hvilket ved 13-tiden allerede skete ved skolen, hvor forældre og børn gik hånd i hånd og i ro og mag og forlod skolen.

Skoleledelsen henviser til kommunen for yderligere kommentarer, og på vegne af kommunen fortæller borgmester Michael Ziegler (K), at elever og ansatte tilbydes hjælp.

Det kan du læse nærmere om i artiklen ’Elever og ansatte tilbydes hjælp efter episode ved skole’ på sn.dk/taastrup.