Gentofte henter ny direktør i Egedal Kommune

En enig Kommunalbestyrelse i Gentofte Kommune godkendte onsdag Mikkel Solgaard Bojsen-Møller som ny økonomi- og digitaliseringsdirektør.

Han kommer fra en stilling som centerchef og konstitueret direktør i Egedal Kommune med direktøransvar for Center for Ejendomme og Intern Service, Center for Teknik og Miljø samt Center for By, Kultur og Borgerservice.

Mikkel Solgaard Bojsen-Møller har en lang kommunal erfaring fra en række sjællandske kommuner - og har i Egedal som centerchef haft ansvaret for Økonomi og Løn, Digitalisering, Politik og Ledelse, Kommunikation og HR samt Udbud og Jura.

“Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Mikkel, som jeg er sikker på kan bidrage til den fortsatte udvikling af Gentofte Kommune. Mikkel har stor ledelsesmæssig tyngde, et stærkt borgerperspektiv og betydelig erfaring med ledelse af tværgående, strategiske indsatser. Samtidig har Mikkel bred faglig indsigt i og erfaring med økonomi- og digitaliseringsområdet,” siger kommunaldirektør Torben Frølich.

Mikkel Solgaard Bojsen-Møller siger om skiftet:

“Jeg er utrolig glad og også stolt over at være valgt af et enigt ansættelsesudvalg. Og jeg ser frem til de mange spændende opgaver, der ligger foran og venter i Gentofte Kommune. Men først og fremmest ser jeg frem til at møde de mange medarbejdere og ledere både i direktørområdet og på tværs.”

Mikkel Solgaard Bojsen-Møller har første arbejdsdag den 8. august og afløser tidligere økonomidirektør Helle Wagner Gehlert, der per 1. juni tiltrådte en stilling i Sorø Kommune som økonomi- og stabsdirektør.

Mikkel Solgaard Bojsen-Møller er 49 år, gift og bor med sin familie i Brønshøj.

joachr