DEBAT: Klassekampen vender tilbage

Johnny Lehmann, Femvej 5, 3450 Allerød

Kære forældre til kommunens skolebørn.

Den årlige frivillige idrætsbegivenhed Klassekampen vender tilbage i år, lørdag den 3. september efter to års ufrivillig coronapause.

Tilmeldingerne sker via skolerne og i øjeblikket er de begyndt at strømme ind - tusinde tak for opbakningen.

Har dit barns klasse ikke drøftet tilmeldingen til Klassekampen, så tjek skolens beskedbakke.

Mit ærinde med dette læserbrev har også en bagside - en opfordring til jer som forældre.

Når i nu efter en forhåbentlig skøn sommerferie vender tilbage med jeres dejlige børn i kommunes foreningsliv, så prøv at bruge tiden i sommerferien til at overveje, om netop DU kunne bidrage med et eller andet i dit barns forening. Bare en hjælpende hånd i ny og næ.

Giv besked til dit barns frivillige leder, at du godt kan kontaktes, når der er et behov for hjælp.

Hvorfor dette opråb? Jo, Klassekampen oplever også, at idrætsforeningerne ikke har overskud til at deltage i arrangementet af forskellige årsager.

Den typiske årsag er, at der mangler hænder, og Klassekampens afvikling en lørdag er så dette lidt ekstra, som så ikke kan overskues - sideløbende med andre tiltag.

Klassekampen var kortvarigt i foråret tæt på at lukke og slukke, da der manglende tilsagn fra fire foreninger. De to vendte dog positivt tilbage og to nye er etableret.

Så er dit barns forening repræsenteret til Klassekampen (eller anden aktivitet) - så åben gerne munden og tilbyd din assistance, lidt hjælp fra flere flytter meget.

God sommer og på gensyn efter sommerferien i kommunens idrætsforeninger, håber vi også ser et par nye hjælpende hænder for at bevare vores unikke foreningstilbud.

Med sportslig hilsen fra Klassekampen

- og på gensyn lørdag, den 3. september.