Narkofund førte til varetægtsfængsling

En efterforskning i en sag om berigelseskriminalitet i Holbæk førte politiet på sporet af en 33-årig mand fra den københavnske vestegn, idet han kunne mistænkes for handel med narkotika.

Mistanken blev onsdag morgen fulgt op med en ransagning på den 33-åriges bopæl, hvor politiet fandt 555 gram kokain. Endvidere kunne han mistænkes for allerede at have solgt mindst 188 gram kokain til et større antal personer for godt 66.000 kr.

Den 33-årige blev anholdt og onsdag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Holbæk som sigtet for overtrædelse af straffelovens § 191 om besiddelse af og handel med narkotika, idet han ud over den kokain, som blev fundet på hans bopæl, også blev sigtet for at have overdraget narkotika til en 48-årig mand fra Holbæk i maj måned. Retsmødet endte med, at den 33-årige blev varetægtsfængslet foreløbigt frem til den 12. juli 2022.

Den 48-årige mand fra Holbæk er også sigtet i sagen og har været varetægtsfængslet siden slutningen af maj. Politiet har ikke yderligere oplysninger af hensyn til den fortsatte efterforskning i sagen.