Stephen Curry takker Gud for holdkammeraterne under guldfest

Golden States Warriors-stjernen Stephen Curry bar følelserne uden på tøjet efter hans fjerde NBA-titel.

Det er en tydeligt følelsesladet Stephen Curry, som taler, efter at han med Golden State Warriors har sikret holdet den syvende NBA-titel i holdets historie.

- Jeg er så stolt af denne her gruppe. Hver eneste dag takker jeg Gud for, at jeg kan dyrke denne fantastiske sport med sådan nogle fantastiske mennesker, siger Stephen Curry.

Han spillede en kæmpe rolle i årets mesterskab. Selv om stjernespilleren havde døjet med en skade, leverede han trepointsscoring på trepointsscoring.

Og efter at Golden State Warriors havde sikret sig mesterskabet, blev han da også udnævnt som finaleseriens MVP (mest værdifulde spiller, red.). Det er første gang, at han får den titel.

Sejren er en kulmination på en sæson, hvor holdet ifølge Curry var blevet dømt ude på forhånd.

- I begyndelsen af sæsonen var der ingen, som troede på, at vi ville komme hertil - på nær de personer, der står her på banen lige nu. Det er helt surrealistisk, siger stjernespilleren.

For bare to år siden blev holdet ramt af en lang række skader og rodede rundt i bunden af NBA-ligaen.

Denne sæsons mesterskab er da også blandt de mest uventede, siger holdets træner, Steve Kerr.

- Det her var nok det mest usandsynlige mesterskab.

- Men jeg hænger ud med superstjerner. Og når man hænger ud med superstjerner, sker der gode ting og sager, siger han.

Golden State Warriors tildelte natten til fredag Boston Celtics dødsstødet i NBA's finaleserie, da holdet tog den fjerde sejr i bedst af syv-serien. Curry leverede seks trepointsscoringer, syv rebounds og syv assist.

/ritzau/AFP