FC Nordsjælland skal møde belgisk og hollandsk storklub

Mens landsholdet fylder fodboldfladen for tiden, holder Superligaen sommerpause. Men allerede i juli starter den nye sæson op igen, hvilket så igen betyder, at ferien snart er forbi.

Det gælder også i FC Nordsjælland, der 20. juni mødes igen til første træning, og nu har klubben offentliggjort hele sit opstartsprogram.

Det byder på en uges træning, inden den første træningskamp mod HB Køge, og torsdag den 30. juni drager holdet til Delden i Holland på træningslejr.

Her venter to træningskampe. Den første mod FC Twente søndag den 3. juli, den anden mod RSC Anderlecht lørdag den 9. juli.

Her bliver der rig mulighed for at få prøvet alle spillere i truppen, for kampen mod Twente er de sædvanlige 90 minutter plus en ekstra halv time.

Kampen mod Anderlecht er planlagt til fire gange 45 minutter.

FC Nordsjælland er tilbage i Danmark igen 10. juli og har en uges tid til at pudse de sidste detaljer af, inden sæsonen starter ude mod OB mandag den 18. juli.

FC Nordsjælland er i gang med at få lagt ny kunstgræsbane på Right to Dream Park, og derfor spiller man sine første to kampe på udebane. Efter OB går turen til Brøndby.

14.00: FC Nordsjælland-HB Køge

14.00: FC Nordsjælland-FC Twente

14.00: FC Nordsjælland-RSC Anderlecht