Midtstopper solgt til Portugal

Med lidt over tre uger til sæsonstarten i Superligaen har FC Nordsjælland taget afsked med den centrale forsvarsspiller Maxwell Woledzi. Han er solgt til Vitória SC fra Guimarães i Portugal.

Det meddeler FC Nordsjælland uden dog at nævne nogen overgangssum i forbindelse med handlen.

Maxwell Woledzi kom til FC Nordsjælland i sommeren 2019 fra Right to Dream-akademiet i Ghana. Det er blevet til 32 kampe for FC Nordsjælland.

- Jeg har rigtig gode minder fra min tid i FC Nordsjælland. Selvfølgelig min debut i Brøndby, men også bare generelt miljøet i klubben og så selvfølgelig det at have spillet under trænere som Kasper Hjulmand og Flemming Pedersen. Det er virkelig et privilegium at have oplevet det, siger Maxwell Woledzi i en pressemeddelelse.

Den unge ghanesers udvikling er helt efter konceptet. Efter et par sæsoner i FC Nordsjælland skal spilleren videre i karrieren.

- Maxwell er et godt eksempel på, hvordan spillere kommer til Farum og udvikler sig både fodboldmæssigt og personligt for dermed at bidrage både på og uden for banen, inden de tager det næste skridt i karrieren. Det har betydet meget for os at se Maxwell vokse på akademiet i Ghana, derefter i Farum og ikke mindst på Superliga-holdet - og det er derfor også en glæde at se ham få denne mulighed for at tage til Portugal, siger sportschef Mikkel Hemmersam.

Vitória SC blev nummer seks i den bedste portugisiske række i den forgangne sæson.

Foto: Rudi Dalsgaard