Gymnasiet orienterer virtuelt igen i år

De gældende coronaristriktioner betyder, at Brøndby Gymnasium endnu engang må afholde en virtuel orienteringsaften. Rektor håber dog, at det bliver muligt med en eller anden form for fysisk fremmøde

De digitale arrangementer lader til at være kommet for at blive på Brøndby Gymnasium, hvor forberedelserne til dette års online orienteringsaften er i fuld gang.

– Denne gang har vi erfaring med at lave en orienteringsaften online og derfor vover vi at kombinere både direkte og båndet materiale, fortæller Pia Sadolin, der er rektor på Brøndby Gymnasium.

Orienteringsaftenen skydes i gang onsdag den 26. januar klokken 18.30 fra et studie i Laudrup Lounge på Brøndby Stadion, og undervejs vil den blive krydret med indslag fra hverdagen på gymnasiet.

Efter videopræsentationerne vil der være lejlighed til at blive hængende og stille spørgsmål eller chatte med både rektor, vejledere og elever fra skolen.

Pia Sadolin håber, at det bliver muligt med fysisk fremmøde i et begrænset omfang til skolen orienteringsaften.

- Men lige for øjeblikket ser det ud til, at de gældende anbefalinger varer til 31. januar, og så kan der ikke gennemføres en orienteringsaften med deltagelse af publikum, siger hun.

Rektoren opfordrer derfor alle interesserede til at holde øje med Brøndby Gymnasiums hjemmeside, og hun håber også, at det bliver muligt at deltage i mindre ”åbent-hus-arrangementer” i løbet februar.

– Det er i hvert fald gymnasiets plan at tilbyde disse mindre arrangementer som opfølgning på online orienteringsaftenen. Hvis myndighederne giver lov vel at mærke, siger Pia Sadolin.