Tøjbutik flytter ind, hvor søstrene forsvandt

Der er under en uge til at butikken åbner. Det bliver de to lokale tøjmænd Fatih Akay og Halil Yilmaz, som skal stå for den gode service. Foto: Presse

Søstrene Grene har sagt farvel til Helsingør Bycenter, men lokalet på centerets første sal kommer ikke til at stå tomt - allerede om en uge åbner tøjkæden “Brdr Simonsen” en afdeling i centeret.

- Det kommer til at sætte gang i centeret. Det er en kæde med fart på, og de er rigtig gode til at skabe aktivitet. De vil have nogle særligt gode åbningstilbud, og det er generelt tøj i den billige ende, siger Morten Nyholm, der er chef i Helsingør Bycenter.

Brødrene Simonsen slår dørene op den 31. oktober i det 220 kvadratmeter store lokale. Kæden tæller 13 butikker på landsplan, og med åbningen i Helsingør er turen også kommet til Nordsjælland.

Opsøgte muligheden

Centerchef Morten Nyholm har før arbejdet sammen med tvillingeparret Anders og Christian Simonsen, der ejer forretningerne, og de slog til efter at have fået præsenteret muligheden for at komme til Helsingør.

- Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, men de følte at geografien passede godt, og så har vi god erfaring fra tidligere med at arbejde sammen. Det hele passede sammen, siger Morten Nyholm.

Brødrene Simonsen udmærker sig ifølge egen hjemmeside i prisvenligt tøj til mænd. En del af tøjet er egenproduceret, og den del står for over halvdelen af salget i kædens butikker.