Se fotos: Nedlagt skole hegnet ind og nedrivning i gang

Et orange hegn står hele vejen rundt om Selsmoseskolen, der skal rives ned. Foto: Kasper Ellesøe

Det er tre uger siden, at der udbrød brand i idrætssalen på den tidligere Selsmoseskolen i Taastrup.

Skolen var ikke i brug og skulle rives ned for at gøre plads til Svanen Gruppens projekt, hvor der skal bygges over 250 boliger.

Nu er nedrivningen for alvor påbegyndt, og hele skolen er hegnet ind. Der er kørt containere ind på pladsen, og da Sjællandske Nyheder var forbi, var de store maskiner kørt i stilling.

Arbejdet med nedrivning er allerede i fuld gang og både institutionerne og bygningen, der husede ungdomscaféen, har i et stykke været i gang med at blive revet ned. Det kan man tydeligt se, når man går rundt om den indhegnede byggeplads.

Svanen Gruppen overtog grunden den 3. april 2023. Og trods branden er Michael Brixhuus, indehaver, optimistisk i forhold til projektet.

Tidligere på måneden fortalte han, at man var ved at søge byggetilladelse til at gå i gang. Projektet skal efter planen stå klar i 2026.

- Vi glæder os og tror på området. Det ligger super attraktivt og vi ser frem til at lave en ny bydel i Taastrup, så det har vi store forventninger til. Det er en trist start med en ildebrand, men det ændrer ikke på, at vi holder fanen højt og glæder os. Vi er vant til at navigere i byggeprocessor, så det er ikke noget, jeg er urolig for. Vi går nu i gang, og det her er et lille bump på vejen, som vi får håndteret, sagde Michael Brixhuus tidligere i juli.

Se billederne af skolen i galleriet herunder:

Har du et tip eller en god historie, er du velkommen til at kontakte mig på kasper.ellesoe@sn.dk eller telefon 2619 9975

Klik dig ind på , og deltag i debatten og får daglige, friske nyheder fra dit nærområde.