Lokalfodbold: To sejre og et nederlag

Lundtofte Boldklub har i denne sæson kun vundet en enkelt kamp i Sjællandsserien, men i lørdags bragte Mathias Stausbøl håb om en fordobling, da han i det 22. minut bragte Lundtofte foran 1-0.

Glæden varede kort, for tre minutter senere udlignede Ballerup-Skovlunde, og et kvarter inde i 2. halvleg scorede Ballerup-Skovlunde til 2-1, der blev kampens slutresultat.

Nederlaget betyder, at Lundtofte stadig lukker leddet i rækken.

Målfest i Taarbæk

Taarbæk Sunshine IF har et målfarligt angreb og et usikkert forsvar, så der er næsten altid garanti for, at nettet blafrer, når klubben spiller sine kampe i Serie 1.

Seneste bevis kom i lørdags, hvor Taarbæk på udebane mødte den anden oprykker, Orient fra Rødovre. 6-5 til Taarbæk endte målfesten.

Taarbæk førte 2-1 ved pausen på mål af Nicolai Borregaard og Tim Lindquist Hildegaard Jensen, men Orient udlignede til 2-2.

Frederik Dileng gjorde det til 3-2 og Alexander Hedegaard til 4-2, og efter at Orient igen fik reduceret, tog Alexander Hedegaard for alvor fat og øgede med to scoringer til 6-3.

Orient lagde sig dog ikke ned og fik med to mål kæmpet sig op på 5-6, inden dommeren fløjtede løjerne af.

”Trods de mærkelige og tætte cifre var vi i fin kontrol det meste af kampen. Orient var kun farlig på dødbolde og fik et par billige mål til sidst, hvor dommeren lige ville gøre det lidt spændende med nogle gule kort til os og 10 minutters tillægstid”, sagde Taarbæks cheftræner, Rene Christensen, efter kampen og tilføjede:

”Nu glæder vi os til weekendens topkamp mod Værløse, hvor vi nok skal få styr på vores defensiv”.

Virum topper

Efter forrige weekends skuffende 5-5 mod Skævinge cementerede Virum-Sorgenfri førstepladsen i Serie 2 med en sejr på 2-0 over bundholdet fra Lynge-Uggeløse.

Sejren blev grundlagt på en forrygende første halvleg, hvor Virum-Sorgenfri dominerede totalt og burde have scoret 3-4 mål mere end det enkelte, som Emil Bech satte ind.

Desværre glemte spillerne, at en kamp består af to halvlege. Efter pausen overtog Lynge-Uggeløse spillet uden dog for alvor at blive farlig, men da Virum-Sorgenfri i de sidste ti minutter måtte spille med ni mand på grund af to gule kort, vippede kampen.

Så trådte 17-årige Nikola Caerilo, der er blevet hentet ind i truppen fra U19-holdet, i karakter. Han afdriblede en modstander, trak ind i banen, hvor han satte yderligere to modstandere, og afsluttede med at sende bolden i modsatte hjørne. Ikke underligt, at han efterfølgende blev kåret til dagens bedste spiller.