Klar til nye elever

Det kan være svært at starte i skole, derfor har man i Glostrup tidlig skolestart, hvor de kommende 0. klasser starter i SFO 1. april, så de kender skolen, når de skal have den første rigtige skoledag. Inden da er det godt, hvis de kender SFO’en. Derfor havde SFO Vestervang lørdag den 18. marts åbent hus for de kommende børn og deres forældre.

Der var mulighed for at lege i motorikrummet, prøve kræfter med forhindringsbanen i idrætshallen, bage snobrød ved bålet, klippe og klistre på det kreative værksted og spille bold udendørs på multibanen.

- Det var en hyggelig dag, med en masse glade børn, som virker til at glæde sig meget til at starte på SFO. Vi har fået adskillige positive tilbagemeldinger, siger Morten Henriksen, pædagog på SFO’en og læser højt fra en besked fra forældren Sandra:

- Jeg ville bare sige, jeg er gået hjem med to drenge, der stråler af glæde. De har haft en super fantastisk dag på SFO’en - hvor var det godt i dag, både for børn og voksne. For mig var det rart at lære de nye pædagoger at kende og ikke kun de gamle. For Malthe var det ekstra fedt at opleve alle aktiviteterne med hans kommende pædagoger, havde Sandra skrevet til pædagogerne.