Minigolfbane åbner sæsonen med flot hæder: Godkendt til at holde VM

De ønskede sig en minigolfbane, hvor de kunne skabe gode sociale rammer lokalt. Men det er blevet så godt, at de nu høster international anerkendelse. Foto: Lars Kimer

Snart titter de små hvide eller gule bolde op igen på minigolfbanen på Spraglehøjgaard i Jyllinge efter en lang vinterpause.

Lørdag den 1. april klokken 12-16 skydes sæsonen i gang med et åbent hus. På dagen er det gratis at få lov at spille.

Selv om minigolfspillerne er krøbet i ly for vinteren, har der været gang i den på de indre linjer, og det har gjort, at minigolfbanen i Jyllinge er blevet godkendt til at kunne være rammen om internationale turneringer. Godkendelsen er givet af World Minigolf Sport Federation og Dansk Minigolf Union.

- Det er da fantastisk. Vi var en flok lidt ældre mennesker, der havde en drøm om minigolf til Jyllinge, og nu kan vi have hele verdenseliten på besøg. Det havde vi ikke lige i tankerne, da vi begyndte, lyder det fra formand Lis Humle Jørgensen.

Ikke at Jyllinge Minigolf Klub har tænkt sig at lægge billet ind på en international turnering lige med det samme, men minigolf af høj klasse skal det nok blive til i den kommende sæson.

- Vi er igen blevet tildelt værtskabet for DM. Det bliver til efteråret.

Og så bliver det også muligt for de yngste spillere, at bruge lidt af sommerferien på minigolf. Det er, når der er sommerskole for de 8-12-årige fra den 4. til den 7. juli.

Er man ikke medlem af klubben, men ønsker at hygge med et spil minigolf, kan det ske lørdag og søndag fra klokken 13.15 til 17. Booking skal ske på telefon 24 34 98 15. Det koster 50 kroner per deltager.