Brødre og søstre giver rundvisning i ordensloge

Kom og hør om vores fællesskab, inviterer Odd Fellow logerne i Frederikssund - med Mogens Spange Hansen som primusmotor for det åbne-hus-arrangement 21. marts. Privatfoto

Frederikssund: Odd Fellow logerne i Frederikssund holder åbent hus tirsdag den 21.marts fra klokken 18.30 til cirka 21.00.

Odd Fellow logerner i Frederikssund består af Broderlogen nr. 69, Frederik d.3. samt af Søsterloge nr. 51, Anna Cathrine.

Ved det åbne-hus-arrangement byder logerne på pindemadder og sandwich og lidt at drikke, og alle er velkommen.

Er man interesseret i logerne og måske potentielt interesseret i at blive medlem - eller er man blot nysgerrig på, hvad de går og laver bag de lukkede døre og i de hemmelige rum i Odd Fellow Logen på Lundevej, er man velkommen til at møde op den 21. marts og få en rundvisning i såvel selskabslokalerne som i logesalen - herunder få en uformel snak med brødrene og søstrene.

Fælles for alle Odd Fellow logerne i Danmark er, at de byder på en høj grad af socialt fællesskab på tværs af alder og social status, hvor man sammen, ud over logearbejdet, har en masse aktiviteter såsom fælles gåture, bowlingaftener, minigolf, julearrangementer, virksomhedsbesøg, koncerter, kunstudstillinger m.m.

Odd Fellow Ordenen er ikke som sådan en humanitær organisation, men ser sig som et etisk og humanitært samfund, hvis medlemmer i konsekvens af deres løfter, yder en humanitær indsats over for deres medmennesker.

I Frederikssund holder Broderlogen møde hver tirsdag fra cirka 1. september til cirka 10. maj. Søsterlogen holder møde om onsdagen hver anden uge.

Vil man tilmelde sig arrangementer 21. marts, kan det ske til Mogens Spange Hansen på telefon 28 89 19 48 og mail spangehansen@outlook.dk.

Man kan også bare møde op på selve aftenen.

Der kan læses mere på https://frederik-den-3.oddfellow.dk.

hep