Pop med discotråde

Danser med piger inviterer til dansefest på Stars på lørdag. PR-foto: Victor Jones

Vordingborg: Danser Med Piger er lyden af venskab og musikalsk talent. Et vaskeægte band, bestående af fem bedste venner, som elsker at spille musik sammen. De fem drenge er i starten af 20’erne og bor sammen i en lejlighed i København, hvorfra de skriver og indspiller deres musik.

Efter flere år med optrædener med coverversioner, fik bandet lyst til selv at skrive og indspille sin egen musik. En aften i det selvbyggede hjemmestudie skete der pludselig noget. Debutsinglen tog sin spæde start og i stedet for at gå i seng, for at være friske til en vigtig session dagen efter, blev bandet oppe hele natten for at lave sangen færdig.

Det blev til sangen ’Lad Mig Være’, hvis titel indikerer det modsatte af hvad bandet i virkeligheden opfordrer til – man skal nemlig alt andet end at lade dem være, og sangens omkvæd: ”Lad mig være – være noget for dig” beskriver meget godt lige netop det, som bandet gerne vil opnå: At folk har en fest og danser til deres musik.

Danser Med Piger er rendyrket pop og disco anno 2022, som trækker tråde fra 1980’erne med inspiration fra den gamle skole med Earth, Wind & Fire og Michael Jackson.

Billetter købes på stars.dk