Tidligere superligaprofil skifter til Avarta

Avarta opruster i kampen om billetten til 3.Division. Det skal Kim Aabech være med til at sikre.

Anden halvdel af Avartas sæson indledes på søndag på hjemmebane, hvor modstanderen bliver Ringkøbing.

Allerede tirsdag havde ’De Grønne’ dog spændende nyheder, da de præsenterede en ny spiller, som skal være med til at styrke Avartas chancer for at indfri klubbens målsætning om at rykke i 3. Division.

Den nye spiller er den 39-årige Kim Aabech, som tidligere har været en profil i superligaklubberne Lyngby, FCN og AGF, mens han også tog turen med Hvidovre op i 1.Division, inden han droslede lidt ned for karrieren.

“Kim er kommet for at udfylde den rolle, som vi mangler lidt i truppen. Det er ikke så mange af vores spillere, som har prøvet at være med i en oprykningsfase, så Kim kommer med en kæmpe rutine og er en spiller, som kan holde godt fast i bolden og tage temperaturen i kampene,” fortæller Avartas cheftræner Benny Gall, inden han uddyber, hvorfor klubben har hentet Kim Aabechs gyldne venstrepote, målnæse og stærke hovedspil til Espelunden.

“Han kan være med i det fremadrettede spil, og han er ikke kommet for at afløse nogle spillere, men træder ind i truppen på lige vilkår med alle de andre gode spillere. Der er ingen pladser, der er givet på forhånd, og det handler hver uge om at stille med stærkeste hold til den modstander, der nu venter os. Men med det sagt, så er Kim jo en dygtig spiller, og der er naturligvis en grund til, at vi har hentet ham ind.”

Kim Aabechs debutkamp bliver som sagt allerede på søndag, hvor Ringkøbing venter.

Kickoff klokken 14.00