Konkurrence: Vind billetter og turpas til Tivoli

Vind dig vej til gratis fornøjelser i den gamle have. Du deltager i konkurrencen på avisens facebookside.

Findes der noget bedre end en tur i Tivoli? Ja, det gør der givetvis, men kandiserede æbler og en tur i Skærsilden kan altså noget.

Fredag den 31. marts tager Tivoli hul på årets sommersæson, og i samarbejdet med den gamle have udlodder vi 2x4 indgangsbilletter med turpas.

I åbningsugerne vil Tivoli være klædt i påskens farver, og tusindvis af påskelilje og hyacintmarker vil være fordelt rundt om i Tivoli, og bidrager til at sætte scenen for nogle klassiske helligdage i påskens tegn. Gæsterne kan møde små lam, og der vil være farvestrålende påskeæg og mulighed for at deltage i ægge-skattejagter i haveanlægget.

Tivoli runder i år 180 år og tager hul på årets sommersæson med ønsket om, at give gæsterne klassiske Tivoli-oplevelser med afsæt i tradition og fornyelse.

”Der er forberedt et stort program i år, hvor der er noget for alle. Der er udsigt til klassiske tivoli-oplevelser fra alt fra en tur i Rutschebanen, Fredagsrockkoncerter, nye restauranter til masser af nye blomster,” udtaler Torben Plank, der er pressechef i Tivoli.

Sommersæsonen kører til og med 24. september, og hvis du vil vinde dig gratis adgang til ballongyngerne, der i øvrigt kan fejre 80-års fødselsdag i år, så kan du vinde billetter på avisens facebookside, hvor vi stiller et spørgsmål, der skulle være til at svære på. Vi trækker to vindere blandt alle de rigtige svar i kommentarfeltet søndag den 2. april. Vinderne vil efterfølgende få direkte besked.