Gigantproduktion rykker ind i MusikTeatret en måned før premieren

Silas Holst og Mathilde Norholt har to af de legendariske hovedroller som Johnny og Baby i “Dirty Dancing - The Musical”. Foto: Miklos Szabo

En af de største events nogensinde i MusikTeatret kan opleves 26. og 27. maj. Her bliver der nemlig premiere på ”Dirty Dancing - The Musical”, inden showet rykker ud til to spillesteder ude i landet for at slutte i Falkoner Salen på Frederiksberg.

Det bliver en stor opsætning med Silas Holst, Mathilde Norholt og Karina Frimodt i hovedrollerne.

”Dirty Dancing – The Musical” udspiller sig hen over sommeren 1963 på et fornemt kursted i det nordøstlige USA. Den godtroende og sky rigmandspige Frances ”Baby” Houseman er på ferie med sine forældre og storesøster. Babys verden er pæn og poleret, men da hun møder den karismatiske danselærer Johnny Castle og hans venner, bevæger hun sig ind i en verden af Dirty Dancing med alt hvad det indebærer af oprør og intens kærlighed mellem modsætninger.

Hits fra filmens soundtrack er selvfølgelig med i musicalen, så glæd dig til "Do You Love Me?", "She's Like The Wind" og ikke mindst "Time Of My Life”! De velkendte hits ledsages af medrivende sange specielt skrevet til musicalversionen.

Silas Holst danser i fodsporene på 1980’ernes største kvindebedårer Patrick Swayze i rollen som danselæreren Johnny Castle. Mathilde Norholt spiller Frances ”Baby” Houseman, som Jennifer Grey udødeliggjorde i filmen. Karina Frimodt er Johnnys hårdkogte dansepartner Penny.

Giver andre muligheder

”Vi er meget glade for at kunne lægge hus til denne gigantiske musicalopsætning”, siger Torben Holm Larsen, direktør for MusikTeatret. ”Det er en af den slags events, der gør MusikTeatret i Albertslund til noget særligt, og som er med til at cementere vores gode ry i branchen. Det betyder, at vi så får muligheder for at få andre store arrangementer til huset – på linje med de største teater- og musikhuse i Danmark”.

”Ikke nok med, at selve premiere på ”Dirty Dancing - The Musical” finder sted i Albertslund. Hele holdet bag musicalen har også besluttet sig for at bruge MusikTeatret som øverum for produktionen en hel måned op til premieren. Det kan lade sig gøre at lægge beslag på huset lige på det tidspunkt, fordi det falder i en periode, hvor vi i forvejen har plads, inden det igen går løs med forestillinger i juni”, siger Torben Holm Larsen.