Havde blod i hovedet: Skabte utryghed blandt børn og voksne

En beboer skabteutryghed i det centrale Viby torsdag aften.

En lokal mand fra Viby havde en af sine dårlige dage i går, hvilket fik flere beboere i byen til at ringe til politiet. Manden gik rundt i Søndergade mellem stationen og butikstorvet og konfronterede alt og alle inklusiv børn. En af anmelderne beskrev en mand med blod i hovedet og på hænderne da vedkommende ringede 112.

Den første anmeldelse kom klokken 17.38 og flere fulgte efter med kort mellemrum. Det fik politiet til at suse til Viby for at få stoppet manden i hans forehavende.

En lille time senere fik politiet fundet frem til den 25-årige, som bor centralt i Viby. Politiet fandt ham på hans bopæl, hvor han ikke havde blod i hverken ansigt eller på hænderne, han var dog stærkt påvirket og politiet valgte at frihedsberøve ham, så han ikke fortsatte med at virke utryghedsskabende i området.

Efter et lægetilsyn blev han anbragt i detentionen til afrusning, men i løbet af natten til fredag blev han løsladt. Politiet sigtede ham ikke for noget i anledning af hans utryghedsskabende adfærd.

Den 25-årige er kendt af politiet for en adfærd som kan virke utryghedsskabende og han har før været frihedsberøvet for en tilsvarende opførsel.