Narkosalg og ræs tvinger shoppingcenter til at lukke sin parkeringskælder

Waterfront Shopping Center ligger idyllisk ud til havnefronten. Men det er tilsyneladende knap så idyllisk, hvad der foregår om aftenen. Arkivfoto

Det er tilsyneladende ikke kun bølgesvulp og klirrende roséglas, der præger lydbilledet i Waterfront Shopping Center om aftenen. Det er åbenbart også lyden af hvinende dæk og forhandlingen om prisen på hårde stoffer.

Waterfront Shopping Center har i hvert fald valgt at lukke deres parkeringskælder om aftenen med direkte henvisning til biler, der kører ræs og handel med stoffer. Det fremgår af den besked, alle medlemmer af Wellcome Fitness & Spa - fitnesscentret, der ligger i Waterfront Shopping Center - fik onsdag aften.

“Grundet uro og utryghed i vores parkeringskælder på begge niveauer (pt. bliver der bl.a. solgt stoffer og kørt race), har vi besluttet at lukke parkeringskælderen fra kl. 21 hver aften. Dog kan kunder med abonnement stadig benytte vores parkeringskælder efter kl. 21. Personale og kunder, der har benyttet parkeringskælderen i løbet af dagen, kan også komme ud. Bemærk, at det altid er muligt at kunne komme ud af parkeringskælderen, man kan bare ikke køre ind efter kl. 21,” skriver Wellcome Fitness i beskeden, der slutter således:

“Vi håber på, at dette tiltag vil mindske uro og utryghed i parkeringskælderen.”

Villabyerne arbejder på at få en kommentar fra Waterfront Shopping Center og Nordsjællands Politi.