Nøgleperson bliver i HØJ, men får ny titel

Det har taget sin tid at nå frem til en endelig forlængelse, men nu står det fast, at Henrik Kronborg fortsætter i HØJ i den kommende sæson i vigtig funktion.

Henrik Kronborg og HØJ er også et “match” i den kommende sæson.

To gange tidligere i foråret har Sjællandske Nyheder haft ringet til Henrik Kronborg for at finde ud af, om han stadig var interesseret i at fortsætte i HØJ i den kommende sæson i sin rolle som sportslig konsulent.

Hér har han svaret vævende - endda til tider lidt kryptisk - i stil med dette:

- Vi har valgt at sige, at vi tager det, når den tid kommer. Og så bliver der en beslutning den ene eller den anden vej, men der har ikke rigtig været noget hastværk, som Kronborg sagde for en måneds tid siden.

Men nu har de to parter endelig sat pen til papir og formelt forlænget samarbejdet med yderligere et år - altså for sæsonen 2024/2025. Det skriver HØJ i et Facebook-opslag onsdag.

Til gengæld har Kronborg ikke længere titel af sportslig konsulent, som han havde i sidste sæson. HØJ skriver i opslaget, at han i den kommende sæson “bliver co-træner for Jesper Fredin”.

Om dét så betyder assistenttræner eller om de to fremover skal fungere som en sidestillet trænerduo, må de første kampe i den nye sæson vise.

I hvert fald er Jesper Fredin særdeles tilfreds med klubbens forlængelse med Kronborg - der også fortsat vil fungere som assistenttræner for herrelandsholdet.

- Jeg er utrolig glad for, at det er lykkedes HØJ Elite at forlænge kontrakten med Henrik Kronborg. Jeg nyder vores samarbejde, og han har fra sin første indtræden i gruppen bidraget stort med sin enorme faglighed og sit joviale væsen, siger cheftræner Jesper Fredin i pressemeddelelsen.

Og tilføjer:

- Jeg glæder mig over, at vi kan videreudvikle vores tætte samarbejde, gode relation og dynamik i trænerteamet. Der er ingen tvivl om, at vi står enormt stærkt med Henrik i trænerteamet, og jeg ser frem til, at vi i fællesskab skal jagte vores fælles ambitioner og drømme i HØJ Elite.