Milepæl for svømmehal og svømmeklub

Roskilde Svømning var vært for Roskilde Open 2024. Foto: Roskilde Svømning

Roskilde Svømning var i weekenden vært for Roskilde Open 2024, som var det første regionale svømmestævne i det nye 50 meter-bassin i Roskilde Badet.

Stævnet samlede svømmere fra hele regionen, som konkurrerede i forskellige discipliner og aldersgrupper.

Stævnet blev åbnet af Mogens Hallager (K), formand for kultur- og idrætsudvalget i Roskilde Kommune. Han udtrykte glæde over, at svømmehallen med sin 50 meter-bane kan være vært for en sådan sportslig begivenhed. Han håbede, at stævnet vil inspirere flere unge til at dyrke svømmesporten og skabe stærke fællesskaber.

Det regionale svømmestævne blev afviklet med stor succes, takket være de mange frivillige forældre og ikke mindst Roskilde Badenes personale, som gjorde en stor indsats for at skabe de bedst mulige rammer. Under stævnet var der flere af svømmehallens almindelige gæster, som stak hovedet ind for at opleve stemningen.

Roskilde Svømning, som var vært for stævnet sammen med Roskilde Badene, tilbyder mange aktiviteter i byens forskellige svømmehaller. Svømmeskolens hold spænder fra gravidsvømning og babysvømning til aquafitness hold for voksne og ældre.

Roskilde Svømning og Roskilde Badene ser allerede frem til næste års stævne og håber at tiltrække endnu flere deltagere og tilskuere fra nær og fjern.

Flere forældre stillede op som frivillige til stævnet i Roskilde. Foto: Roskilde Svømning
Roskilde Svømning var for første gang vært for et regionalt svømmestævne i Roskilde Badets 50 meter-bassin. Foto: Roskilde Svømning