Nu kan du møde Maude, grisehandleren og alle de andre fra Korsbæk

Når Bakken åbner den 30. april, så kan du møde Maude, Grisehandleren og alle de andre folkekære karakterer fra tv-serien Matador. Det sker når 'Korsbæk på Bakken' inviterer indenfor. Byen består af fem spisesteder, en række butikker og de 12 skuespillere, der skal gøre byen levende og autentisk.

Hele molevitten blev præsenteret tirsdag.

- Vi har 12 professionelle skuespillere til at udfylde rollerne som de berømte personligheder fra Matador, fortæller Lisbet Dahl, der har instrueret skuespillernes sammen med Peter Holst-Beck.

- Vi har øvet den særlige form for teater-i-miljø, som skal være en naturlig del af hele atmosfæren i Korsbæk på Bakken. Vi arbejder både med indøvede replikker, men i høj grad også med improvisation for at gøre Korsbæk til en levende by, fortæller Lisbeth Dahl.

Værtinden tager imod i privaten

Tanken bag Korsbæk på Bakken er, at gæsterne skal opleve at være en del af Matador, fortæller initiativtager og direktør Torben Træsko Pedersen.

- Når man spiser en dejlig middag på Postgaarden eller træder ind i Jernbane Restauranten til en håndmad og en bajer, så får man både hele det autentiske sceneri med de rigtige møbler og den originale indretning, men man møder også Korsbæks borgere. Hvem kan for hvem kan forestille sig Jernbane Restauranten uden Tjener Boldts nynnen eller synet af Fede, der nyder dagens ret, spørger Torben Træsko Pedersen.

Udover de to store restauranter er der også tre private spisesteder. Katrines Gaard, Hos Varnæs og Lauras Køkken. Her er det en værtinde, der tager imod mindre selskaber mindre selskaber.

35.000 gæster har allerede bestilt en rundvisning eller et spisearrangement i den nye Matador-by.

Se billederne fra tirsdagens pressemøde.