Furesø får et nyt sports- og sundhedscenter

Håndværkerne har travlt i disse dage på Rugmarken 23 i Farum. Det store hus er nemlig ved at blive sat i stand og indrettet til et helt nyt sport- og sundhedscenter med navnet 'Sport- og sundhedscenter.dk' - eller forkortet SOS. Lørdag aften skal alt være klart, for søndag den 1. marts klokken 10 er der åbningsreception.

Det er ægteparret Tenna og Niels Hornehøj, der står bag det nye sundhedscenter, der som navnet antyder er et hus for både sport og sundhed.

"Der bliver syv faste behandlere i huset; En læge (Kristian Lykkegård, red.), en fysioterapeut, en zoneterapeut, en kostvejleder, en sportsskadeterapeut med akkupunktur som speciale, en kropsterapeut (Body SDS, red.) samt en cocah", fortæller Niels Hornehøj.

Det seneste år har ægteparret Tenna og Niels arbejdet på at kunne gøre deres drøm til virkelighed, og det har krævet en stor portion vilje, stædighed og ikke mindst positivitet.

"Men vi er grundlæggende positive, og vi tror på, at vores nye center her bliver spækket med positiv energi og ikke mindst en lidenskab for at hjælpe mennesker. Det er sådan set hele grundidéen med det her. Vi ønsker en holistisk tilgang til de klienter, der vælger at komme her, og det kan vi give dem, fordi vi er så mange forskellige behandlere under samme tag samt en helt almindelig praktiserende læge", fortæller Niels Hornehøj.

Udover de mange forskellige slags behandlingsformer, der også tæller en særlig vacuum-maskine, der hjælper på blodgennemstrømningen, vil det nye sport- og sundhedscenter også tilbyde forskellige kurser i blandt andet sportsskader, kost, yoga for gravide, efterfødselshold og for stressramte.

"I det hele taget håber vi, at vi med vores projekt her kan være med til at skabe et liv med langt mere velvære for rigtig mange mennesker", lyder det fra Tenna og Niels Hornehøj.

Åbningsreceptionen finder sted på søndag 1. marts klokken 10 til 15 på adressen Rugmarken 23 C, Farum.