I fornemt selskab

Sportspris Hvem bliver nummer tyve i rækken til at skrive sig ind i sportsprisens 'Hall of Fame'?.

Det er det helt store spørgsmål. Og heldigvis har områdets mange sportsinteresserede læsere været flittige til at foreslå kandidater til den ærefulde pris. Det er blevet til en hel velbegrundede forslag.

I hvert fald venter der en gevaldig opgave for avisens dommerpanel, der i denne uge kigger alle foreslag igennem, gennemgår sportsåret 2014, og derefter nominerer et finalefelt på 3-4 mulige vindere.

Og man må sige, at når vinderen af sportsprisen udråbes i forbindelse med Idrættens Dag i Hundestedhallen den 21. februar, kommer vedkommende i særdeles fornemt selskab - et selskab der tæller 19 tidligere prismodtagere, med Hundested Rugby Klubs talentfulde U/16 drenge som de seneste prismodtagere.

Fodboldspilleren Jan Nilsson fra Skævinge var den første prismodtager og siden har bl.a. bokseren Jimmi Andersen, bryderen Michael Ingel, triatleten Rolf Møller Hansen, karatekæmperen Morten Rytter Meisner, golfspillerne Carina Vagner og Lasse Jensen, vandskiløberne Lars Lauridsen og Sussi Dyreborg og dressurrytteren Karina Berthelsen vundet prisen.

Derudover delte ride-søstrene Charlotte og Tina Lund prisen et år ligesom prisen også tidligere er tilfaldet Frederiksværk Håndbold Forenings damehold der dengang rykkede op i 3. division. Oprykning til sjællandsserien var derudover en grund til, at Frederiksværk Boldklubs 1. hold vandt prisen for år tilbage. Derudover har også Frederiksværk Svømme Klub's konkurrencehold vundet prisen.

Også to klubber er blevet hædret med prisen - hæderkronede Heros og karateklubben Taifu.