Halsnæs har talent

show Dommerne TopGunn, Jarl Friis Mikkelsen m.fl. havde svært ved at holde tårerne tilbage, da 10-årige Anna Grace sang i et af de første 'Danmark har talent'-programmer på TV2.

Den lille lyshårede pige var rystende nervøs men gav et rørende show på scenen, så hun fik selvfølgelig et klart ja fra de fire dommere i talentkonkurrencen, og Anna skal synge igen i kvartfinalen den 14. februar

Anna og hendes familie har stærk tilknytning til Halsnæs, selv om de bor i London en del af året, for i sommermånederne er Kikhavn deres hjemsted, og det var netop hér hun sidste sommer blev opfordret til at gå til audition i talentshowet.

Mor Hanne fortæller: "Vi syntes, det kunne være ret sjovt, og nu er vi blevet bidt af det. Anna bor med mig i London sammen med sin tvillingebror William storesøster Emily. Jeg læser altid Halsnæs Avis, når vi er hjemme i Danmark, vi går på den Blå Ansjos, Bryghuset og de andre restauranter med udendørs servering på havnen i Hundested, og vi spiser hos Bellona, når vejret ikke er godt nok til at sidde ude. Min far og hans kone bor på Strandvejen ved havnen".

Snart går Annas tur igen til 'Danmark har talent', som indtil nu har præsenteret andre lokale talenter: Mavedanserinden Linnea fra Torup og sangeren Colin Bramwell, Ølsted.

an