Nyt miljø for iværksættere skal skabe vækst

For at støtte iværksættere i både opstart, drift og vækst vil Fredensborg Kommune etablere et iværksættermiljø, som skal understøtte, at flere iværksættere får en bæredygtig forretning.

Kommunen ønsker at skabe rammerne for et miljø, hvor nye iværksættere får den bedste start, får støtte til at tage det næste skridt og hvor nye vækstvirksomheder opstår.

"Hvis missionen skal lykkes, er der brug for input og erfaringer fra dem der til dagligt arbejder målrettet med at skabe Fredensborgs nye virksomheder - iværksætterne. Et iværksættermiljø har kun værdi, hvis det matcher de behov og udfordringer iværksætteren møder", lyder det fra Fredensborg Kommune, hvor borgmester Thomas Lykke Pedersen og formand for Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalg, Thomas Elgaard, glæder sig til at skyde gang i det nye projekt.

Derfor har Fredensborg Kommune inviteret alle kommunens iværksættere til en spændende iværksættermiljø-aften, onsdag den 25. februar klokken 17 til 19.

Her kan de nye iværksættere fortælle om der ønsker og behov til et nyt iværksættermiljø, og samtidig kommer stifteren af Monondo, Thorvald Stigsen, og han vil fortælle og sin vej fra en mand med en ide til en succesfuld iværksætter i Danmark.

"Efter Thorvald Stigsen indlæg, så kan kommunens iværksættere byde ind med hvilke tilbud og aktiviteter som det nye iværksættermiljø skal tilbyde, så flere virksomheder skabes og kommer godt fra start til modning og vækst. Iværksætterne kan fortælle om deres behov i de enkelte faser og fortælle hvad det nye iværksættermiljø bør tilbyde i form af fysiske rammer, rådgivning og finansiering," lyder det fra Johan Vedel i Fredensborg Kommune.