Debut til Peckham

Så kom alle papirer endelig i orden for canadiske Theo Peckham, hvilket betyder, at han får debut i tirsdagens kamp i Vojens, når SønderjyskE tager mod Rødovre.

”Vi kunne formentlig have købt tre slovenere til samme pris som Peckham, men jeg ville have en kvalitetsback til holdet, som kan gøre en forskal og tage ansvar. Derfor er mine forventninger store til Peckham, selvom han nok skal have 2-3 kampe til at vænne sig til spillet her i Danmark,” sagde Jesper Duus, da han holdt et kort foredrag overfor Team Rødovre i fredags. Han tilføjede:

”Der skal ikke lyde et ondt ord om slovenere, men det er vigtigt, at vi får en ekstra ordinær god spiller til vores trup, og ikke købe spillere, som vil være marginalt bedre end vores mange dygtige spillere, som dermed vil miste deres plads og muligheder for at udvikle sig,” slog Duus fast.

De fleste har set Peckhams CV, og det er tydeligt, han gerne tager en slåskamp for sine holdkammerater. Da han blev spurgt, om det også bliver tilfældet i Rødovre svarede han:

”Jeg har fået klar besked, når det gælder ’fights’, og det er nej. Så det bliver der ikke noget af fra min side,” forklarede Peckham, der har spillet 160 NHL-kampe for Edmonton Oilers.

Han kan opleves for første gang i Arenaen på fredag, når Aalborg kommer på besøg i en direkte kamp om femtepladsen i grundspillet. Pucken smides for første gang kl. 19.