Slikfuskers firma under konkurs

Leverandøren af Polar Is og Premier Is, Mejerigården A/S, begærer Visticker ApS konkurs. Visticker har forretningsadresse hos slikfuskeren David Servet Yüksel på Tranegården på Harløsevej i Hillerød, og står bag omfattende social dumping og ulovlig ompakning af gammelt slik. Det skriver Fagbladet 3F.

Slikfuskeren David Yüksel blev kendt for at hyre rumænske daglejere til at ompakke gammelt slik med ny og længere salgsdato i juni 2014. Fødevarestyrelsens Rejsehold konfiskerede dengang fem ton gammelt slik på gården til 7,1 millioner kroner, og 3F Frederiksborg og HK sagsøgte David Yüksel, Niklas Bach og de tre firmaer Visticker ApS, Fairplay ApS og Yüksel Ejendomme ApS for i alt 3,7 millioner kroner med anklager om manglende lønbetaling.

Nu har Skifteretten ved Sø- og Handelsretten i København har udstedt konkursdekret mod firmaet Visticker ApS. Selskabet skylder Mejerigården et beløb på ikke under 20.000 kroner.

Det bekræfter økonomidirektør Kim Gade fra Mejerigården, der producerer Polar Is og Premier Is overfor Fagbladet 3F. Han fortæller til bladet at Mejerigården har et »ikke ubetydeligt beløb til gode«.

Det har ikke været muligt for Fagbladet 3F at få en kommentar fra David Yüksel eller hans advokat Peter Hallgren.