Nye havnefilm om fragt og fastfood

PORT HUNDESTED Nummer 10 og 11 i et dusin Port Hundested-film er lagt på internettet, og filmmand Ketil Teisen er nu ved at være i mål med sin serie om havnevirksomhederne.

Port Hundested #10 handler om A. Henriksen Shipping, der primært er baseret på havnen i Hundested og Frederiksværk, samtidig drives rederiet Nordlines med godstransport mellem havne i Norge, Danmark, Baltikum og Finland.

I filmen kommer vi tæt på arbejdet med det tunge gods i døgndrift, og som nyeste skud på stammen fortsætter Port Hundested #11 i en lidt anden boldgade: Restauranten Den Blå Ansjos.

"Her er stof til en længere dokumentarfilm om en anden form for familierestaurant", konstaterer Ketil Teisen efter at have arbejdet med filmen om 'Ansjosen' med fokus på kokken Jesper Hedman og en stor gruppe ansatte, som føler sig dedikeret til restauranten og det sociale miljø på stedet.

I denne film får vi et lille indtryk af livet bag kulisserne, både i de rolige stunder og når der er fart på med mange sultne gæster i restauranten.

Dokumentarserien om havnevirksomhederne kan ses www.vimeo.com og youtube.com, søgeord: Port Hundested.