Erik Clausen fortæller om sin nye film

Den 26. februar er der danmarkspremiere på Erik Clausens nye film 'Mennesker bliver spist'. Kan man ikke vente så længe, inviterer Gentofte Kino til forpremiere søndag den 22. februar kl. 10.30, hvor Erik Clausen som optakt fortæller om filmen.

Som i alle andre Erik Clausen-film er hovedpersonen 'den lille mand'.

Herluf (Erik Clausen) er en pligtopfyldende mand, far og mekaniker, der i mange år har været ganske lykkeligt gift med Ingelise (Bodil Jørgensen). Deres ægteskab er blevet lidt for meget rutine, og på det seneste har Ingelise sågar indledt en affære med en kollega. Ingelise er i fuld gang med at arrangere deres datter, Gittes (Lærke Winther), tredje bryllup, men det kunne Herluf nu godt undvære, for det er ham og Ingelise, der må punge ud.

En dag melder Herluf en bil klar på værkstedet, uden at bremserne virker, og da den kort efter kører galt, sender Mester (Leif Sylvester) ham hjem på 'en tænker'.

Herluf bliver chokeret. Han er begyndt at glemme ting. Og en dag kommer han ikke hjem, som han plejer. Ingelise og hele familien opdager, hvor meget de savner ham - og tager deres liv og relationer op til revision.

På rollelisten står også Rasmus Botoft, Nicolas Bro, Charlotte Fich, Steen Stig Lommer, Elith Nulle Nykjær, Jens Andersen, Claus Gerving og Helle Ryslinge.