Kunsthus indleder ny travl sæson

- Det værste der kan ske er, at folk begynder at tro, at vi er ved at lukke. Det er vi absolut ikke. Vi er bare realistiske.

Sådan siger Britt Ersking og Gunnar Hagemann, som siden 1991 har drevet kunsthuset og krystalmuseet GeoArt på Frederiksværkvej mellem Ramløse og Frederiksværk, skriver Frrederiksborg Amts Avis,

Udtalelsen kommer i anledning af, at parret nu har henvendt sig til en ejendomsmægler, der kan udbyde den specielle ejendom til salg.

- Selv om vi begge er blevet folkepensionister, har vi ingen planer om at stoppe helt med ar arbejde. Vi vil derimod gerne bevare muligheden for at tage ud at rejse, sådan som vi har gjort det hvert år, siden vi overtog stedet, siger de.

De mener ikke, det er realistisk at sælge ejendommen til nogen, som vil drive deres egen virksomhed videre, fordi den er skruet sammen af mange elementer. Dels indeholder den en stensamling, der udstilles i ejendommens krystalmuseum, dels holdes der kunstudstillinger, og dels er der salg af møbler og kunsthåndværk fra blandt andet Bali, hvor de selv rejser ud en gang om året for at bestille de rigtige varer hjem.

I øjeblikket smykkes GeoArts galleri på første sal af blomstermalerier lavet af den indonesiske kunstner Tony Syamsudin samt indonesiske billedtæpper i ikat-vævning.

28. marts holdes fernisering på en udstilling med malerier af christianitten Henrik Schütze.

Blandt årets øvrige udstillinger bliver et gensyn med Clovis Gauguin, som flere gange har udstillet på Geo Art, skriver Frederiksborg Amts Avis.