Succes i sneen

 

Sjællandsmesterskabet i alpint skiløb blev afholdt på Hafjell i Norge.

 Holte Skiklub havde sædvanen tro et hold af løbere med og de gjorde alle en fin figur på skiløjperne.

Konkurrencerne var begunstiget af godt vejr og med masser af sne.

I storslalom blev det guld til stortalentet Thor Oksholm i klassen drenge 16 år og guld blev det også til Natacha Kruse i klassen piger 18 år.

I klassen piger 18 år fik Helene Waldmann Jørgensen en flot sølvmedalje, mens hendes far, Jørgen Jørgensen måtte "nøjes" med en bronzeplads i klassen Herrer 46 år+.

I slalom blev det til to sølvmedaljer. Thor Oksholm i klassen drenge 16 år, samt til Jørgen Jørgensen i klassen 46 år+.

Stortalentet Thor Oksholm deltog også i Børne F.I.S. konkurrencen i Andorra startende i U16 drenge gruppen. Efter et godt slalom og et godt super G endte Thor som nummer 3 i kombinations konkurrencen - det er Thors første podie placering i et internationalt børne F.I.S. løb. I super G blev Thor nummer 5 og i storslalom tirsdag nummer 7.

De danske mesterskaber i langrend er i sidste uge blevet afholdt på Kvitåvatn i Norge. Desværre var fremmødet ikke helt så stort som tidligere og Holte Skiklub havde kun to deltagere med.

Gert Olsen blev dansk mester i disciplinerne kort distance, sprint, duathlon og lang distance. Her stillede Gert op i klassen herrer 70 år. Sammen med Jacob Steen Hansen fik Gert Olsen en flot sølvmedalje i parstafet. Her stillede de op i klassen herrer 40 år. Jacob Steen Hansen fik bronze på den lange distance i klassen 40 år.

Samlet blev det så til 4 DM guldmedaljer, 1 sølv og 1 bronze.

Man kan læse mere på www.holteski.dk, samt Facebook Holte Ski.