Kulturklub Gentofte er også for børn

Brænder du for kunst og kultur, ved du det sikkert allerede.

Hvis ikke, så får du nyheden her:

Kulturklub Gentofte er et gratis tilbud til alle, der ønsker information om de kulturelle tilbud i kommunen, medlemsrabatter og invitationer til særarrangementer.

Siden efteråret 2010, da Kulturklub Gentofte blev lanceret, har 3.740 borgere meldt sig ind i klubben, der er et tværkulturelt samarbejde mellem følgende syv kulturinstitutioner: Bellevue Teatret, Ordrupgaard, Garderhøjfortet, Øregaard Museum, Gentofte Bibliotekerne, Gentofte Kino og Experimentarium.

Og det er ikke kun Gentofte-borgere, som kan melde sig ind.

"Kulturklubben er for alle, der er interesseret i vores lokale kunst og kultur. Det betyder, at alle kan blive medlem og modtage kulturnyheder fra de syv store institutioner i Gentofte og få medlemsfordelene", forklarer kommunens kulturchef, Lone Gladbo.

"Også børn. Der er et medlemskab for voksne og ét for børn, og alle får tilsendt et medlemskort. Medlemskabet er personligt, derfor skal alle, der ønsker at gøre brug af fordelene, melde sig ind", præciserer hun.

Som medlem modtager man hver måned et nyhedsbrev i sin mailboks med information om aktuelle kulturelle tilbud i kommunen.

Som noget nyt fra i år vil et af nyhedsbrevene, ét hvert kvartal, give et overblik over de kommende måneders arrangementer, så man i god tid kan få sat krydser i kalenderen.

"En anden dejlig nyhed fra i år er, at medlemmerne vil blive inviteret til mindst ét særarrangement på hver af de syv kulturinstitutioner hvert år. Arrangementer, der fremover kun vil være for medlemmerne, der dermed opnår flere eksklusive fordele. Og der vil være særarrangementer for både børn og voksne", fortæller kulturchefen videre.

Det næste særarrangement i Kulturklub Gentofte foregår på Bellevue Teatret den 24. marts, hvor deltagerne vil blive introduceret til Arne Jacobsens snart 80 år gamle, unikke bygning og komme på rundtur i teatrets mange interessante detaljer og historier, efterfulgt af en kop kaffe og forviklingsfarcen Perplex med Ellen Hillingsø m.fl.

Gå ind på www.gentofte.dk/kulturklub og følg vejledningen.

Du kan også blive medlem ved at

henvende dig på et af Gentofte Bibliotekerne.

Medlemskab af

Kulturklub Gentofte er gratis for alle.

Kulturinstitutionerne tilbyder forskellige rabatter på entréer og arrangementer.

Hvis ikke andet er annonceret på kulturinstitutionernes egne hjemmesider, er det nedenstående rabatter, der er aktuelle.

Man skal blot vise sit medlemskort, når man køber billet, så får man rabatten.

Bellevue Teatret: 20 % rabat på alm. voksenbilletter, 50 % rabat på forpremierer Ordrupgaard: 10 % rabat på entré og arrangementer Garderhøjfortet: 10 % rabat på entré Øregaard Museum: 10 % rabat på entré og arrangementer Gentofte Bibliotekerne: 10 kr. rabat på billetter og alle brugerbetalte arrangementer Gentofte Kino: 5 kr. rabat på billetter Experimentarium: 10 % rabat på entré og arrangementer