Liverpool-midtbane vil tage ansvar i Gerrards fravær

Steven Gerrard er ude i tre uger. Det skal få andre spillere til at træde i karakter, siger Jordan Henderson.

Den engelske landsholdsspiller Jordan Henderson er klar til at træde i karakter og tage mere ansvar, når Liverpool lørdag møder Crystal Palace på udebane i FA Cuppen.

Liverpool er nemlig uden anfører Steven Gerrard i det opgør. Han forventes at være ude i op til tre uger med en forstrækning. Desuden kommer Liverpool til at mangle den brasilianske midtbanemotor Lucas Leiva, der er ude i halvanden måned.

- Det er endnu en chance for folk til at komme ind og vise, hvad de er lavet af og for at træde i karakter på holdet. Det håber jeg nogle vil gøre.

- Jeg skal også tage mere ansvar, når de to spillere er ude, siger Jordan Henderson ifølge nyhedsbureauet AFP.

Jordan Henderson kan lige så godt vænne sig til tanken om at tage mere ansvar på Liverpool-midtbanen. Steven Gerrard forlader nemlig klubben til sommer, hvor klublegenden skifter til amerikanske Los Angeles Galaxy.

Henderson fokuserer dog mere på Gerrards betydning på den korte bane, hvor Liverpool har vigtige kampe i både FA Cuppen, Premier League og Europa League at tage hensyn til.

- Selvfølgelig er det et stort tab for os at mangle Stevie, også selv om han ikke er lige så lang tid ude som Lucas. Der kommer nogle store kampe, som han måske ikke kan deltage i, siger en bekymret Jordan Henderson.