Tottenham-manager: Nu er det finale på finale

Tottenham er i en vigtig periode i Premier League og i Europa, inden næste søndag byder på Liga Cup-finale.

Christian Eriksens klub Tottenham skal helst ikke miste yderligere terræn i toppen, hvis klubben vil holde sig inde i kampen om pladserne til næste sæsons Champions League.

Fra positionen på sjettepladsen har holdet fire point op til Manchester United på tredjepladsen, der giver direkte adgang til Champions League, mens der er tre point op til fjerdepladsen, der udløser kvalifikationskampe til det lukrative gruppespil.

Klubben befinder sig i et stramt program med fortsat deltagelse i Europa League samt finalen i den engelske Liga Cup mod Chelsea.

- Det er en kritisk periode, hvor vi har mange finaler. Søndag mod West Ham er en finale, torsdag er en finale (returkamp i Europa League mod Fiorentina, red), og næste søndag er der Cup-finale, siger manager Mauricio Pochettino.

Klubbens franske keeper Hugo Lloris pointerer, at søndagens kamp mod West Ham kun er blevet vigtigere efter det seneste nederlag til Liverpool.

- Vi var en smule frustrerede efter kampen mod Liverpool, fordi vi følte, vi fortjente mindst det ene point. Men sådan er fodbold, og vi tabte. Men vi vil revanchere os og have tre point mod West Ham.

- Vi er i god form, og nu går vi ind i sæsonens vigtigste periode, hvor ethvert point er afgørende for ligaen, siger Lloris.

Søndagens kamp på White Hart Lane begynder klokken 13.