Guld, sølv og bronze i dans

Ynglinge-parret, Casper Damhus og Ronja Nielsen, sikrede sig et flot og velfortjent sjællandsmesterskab, da de efter konkurrence i vals, tango og quickstep i Talentrækken, kunne træde op på øverste trin af sejrsskamlen og få hængt guldmedaljerne om halsen.

Guld, sølv og bronze til danserne fra Stenhøj Dans.

I Børn I, Rekrutteringsrække, nåede to par fra Stenhøj Dans med i finalen. Her dansede Amina Shang Nielsen og Celine Engel Nielsen meget overbevisende og roligt i vals og quickstep. Efter dette besatte pigerne en sikker andenplads og fik dermed sølvmedaljer med hjem. I samme finale blev det til en flot og fortjent fjerdeplads til Rebecca Jørgensen og Emma Ryborg Jensen.

Junior I parret, Marcus Engel Nielsen og Marie Maribo Johansen viste flot dans med et rigtigt godt flow i tre standarddanse, hvilket resulterede i, at de kom på sejrsskamlen og hjemtog bronzemedaljer i Konkurrencerækken.

Andreas Andersen og Malene Salling deltager i den skrappe Junior II, Konkurrencerække og her blev de efter fin og sikker dans i vals, tango, slowfox og quickstep kaldt frem på en fornem femteplads.