Fra træls til trivsel

Chris MacDonald gæster Det Gamle Røgeri i Greve søndag den 1. marts fra kl. 15.00 til kl. 17.00. Det er organisationen »Gadens Børn«, der står bag arrangementet, og alle billetindtægter går ubeskåret til velgørenhedsorganisationens arbejde.

Her kan man opleve den altid veloplagte Chris MacDonald, som giver et foredrag om planetens mest besynderlige væsen. Om hvad der skal til for, at vi trives. Hvordan vi motiveres og om en interessant kurs, vi er på.

Chris MacDonald er en inspirerende formidler og hans unikke evne til at formidle vigtige budskaber uden løftede pegefingre, har gjort ham til en af de mest populære og anerkendte foredragsholdere i Danmark. Han har i samarbejde med DR og forskellige produktionsselskaber skabt flere populære tv-programmer og serier, herunder blandt andet »Chris på Chokoladefabrikken«, »Chris på Skolebænken«, »Chris på Vægten«, »By på Skrump« og senest »U-Turn - sidste chance«.

Med humor og en allestedsnærværende personlighed formår Chris MacDonald at sprede budskabet om »Det Gode Liv«, så alle går hjem med fornyet inspiration og motivation til skabe fysisk og mental velvære i deres liv.

Der serveres kaffe, vand samt snacks. Prisen er 299 kroner pr. person. Billetter kan købes på Billetto. Alle billetindtægter går ubeskåret til Gadens Børn.