47-årig lottovinder vil købe en jeep

Danske Spil kan bekræfte, at vinderen af den rekordstore gevinst på 315 millioner kroner nu er fundet. Den heldige spiller lagde søndag formiddag vejen forbi Danske Spils hovedsæde i Brøndby for at aflevere sin spilkupon.

Da hun fik afleveret kuponen til Danske Spil, var det en lettet 47-årig kvinde fra Helsingør, der kunne skåle og fejre den store gevinst.

Præmien lyder på 315.009.958 kroner. Det er mere end en fordobling af den hidtil største gevinst vundet herhjemme. Den lyder på 135 millioner kroner og blev også vundet i Eurojackpot, fremgår det af en pressemeddelelse fra Danske Spil.

- Det første, jeg vil bruge penge på, er en bil. Og det skal være en Jeep, udtaler den 47-årige kvinde, som ikke vil stå frem med ansigt eller navn. Hun vil dog godt fortælle, at hun er mor til fem.

Kvinden har ikke sovet meget i nat. Faktisk opgav hun at falde i søvn og stod op klokken tre, oplyser Danske Spil.

- Jeg vækkede min mand og spurgte, om han ville have kaffe. Det ville han gerne, fortæller hun og tilføjer, at nyheden lige skal falde på plads.

Herefter vil de snakke om, hvorvidt gevinsten også skal føre en ny bolig med sig. Og så skal børnene selvfølgelig forkæles.