Næstved smed sejren væk

Det lignede i flere omgange en sejr til Næstveds 2. divisionshold, da Avarta gæstede kunstgræsset i Harboe Hallen.

Næstved var foran med både 2-0 og 3-2, men kampen endte 3-3 efter forsvarssjusk, der gav anledning til en anmærkning fra normalt så rolige Mogens Krogh.

Næstved-træneren kunne se Mikkel Rygaard score et elegant mål til 1-0. Playmakeren løftede bolden følt i mål fra 20 meters afstand. Scoringen var den eneste i første halvleg, men kort efter pausen fordoblede Stefan Nygaard føringen.

Mogens Krogh havde benyttet pausen til at skifte spillere som Joakim Normann, Mikkel Rygaard og Patrick Hansen, som alle havde gjort en god figur i de første 45 minutter.

Det kunne ses på spillet efter pausen. Substitutterne var ikke i stand til at holde samme niveau, og det kom til udtryk i nogle dumme fejl og manglende rytme i spillet.

Jacob Ingvarsen fik scoret to gange for Avarta i midten af anden halvleg, men Næstved og Kevin Bechmann Timm svarede hurtigt igen ved at bringe de grønne på 3-2. Det så ud til, at Næstved dermed ville køre en sejr hjem, men fem minutter før tid udnyttede Emil Thomsen meget passivt forsvarsspil fra Næstved til at udligne for Avarta.