Løbere indtog stadion

Crossløb: Mange hundrede løbere fra store dele af Sjælland var lørdag samlet på Munkesø Stadion i Kalundborg for at deltage i fjerde og sidste afdeling af DGI Cross Cup.

Mange hundrede løbere fra store dele af Sjælland var lørdag samlet på Munkesø Stadion i Kalundborg for at deltage i fjerde og sidste afdeling af DGI Cross Cup.

Kalundborg: Ikke mindre end 442 var tilmeldt dagens første og længste rute på 8 kilometer.

- Det her løb er lidt atypisk, da deltagerne har mulighed for at løbe mere end et løb på en dag. Senere i eftermiddag sætter vi gang i vores 3 kilometer løb. Der har vi 231 deltagere, og mange af dem er allerede ude og løbe nu, fortæller Christina Jensen fra DGI Midt- og Vestsjælland.

I mellemtiden er en lille gruppe løbere ved at stille op nede ved målstregen.

- Det er dem, der skal løbe den korte rute på 1,5 kilometer. Den er egentlig mest tænkt til børnene, men der er også nogle ældre løbere eller yngre løbere med skader, der vælger at løbe den rute, fortæller Christina Jensen.

Søndagens løb var arrangeret i samarbejde med Kalundborg IF og er den sidste af i alt fire afdelinger, som er blevet løbet over de sidste tre måneder rundt om i Sjælland.

Rye