Matchvinder med ondt i maven

”Det er en super fed kamp, så mange tilskuere, masser af mål, fysisk kamp og slåskampe, selvom det ikke er ishockey, så er det god underholdning,” grinte Christian Mieritz, der hyldede tilskuerne for dagens opbakning.

Mere kontant var Nicklas Carlsen.

”Kampen havde det hele.”

”Vi har lidt overtaget de to første perioder. Det har de ikke været tilfredse med, så de kom med alt hvad de havde fra begyndelsen af 3. periode. Det var en mandfolkepræstation af holdet, vi spillede med fire kæder hele kampen, og jeg synes det er fortjent, at vi vinder,” jublede Carlsen

Ministerbesøg

Nicklas Carlsen og Christian Mieritz var ikke de eneste, som synes at det var en kanon kamp. Finansministeren Bjarne Corydon var nemlig kraftigt begejstret både under og efter kampen, og fortalte os efterfølgende, at det var fedt at være til hockey, på trods af resultatet.

”Nedlaget må man jo tage med engang imellem,” grinte Corydon.

Blindtarmsbetændelse

”Jeg går ind til kampen med rigtig ondt i maven, lægen konkluderede at det var blindtarmsbetændelse, og sagde, at det var et sats at spille kampen, men jeg blev nød til at spille fordi vi manglede backer, og jeg vil så gerne føre holdet til sejr,” sagde den 17-årige matchvinder Christian Mieritz

Ved stillingen 3-3 og blot et par minutter på uret opstod der et masseslagsmål, som Nicklas Carlsen var impliceret i.

”Jeg føler, at deres mand slår mig, og gerne vil starte noget, og så starter det, men jeg ved ikke, hvad der sker bag mig.”