FCM henter spiller hos ejers engelske klub

Den britiske rigmand Matthew Benham ejer både superliga-duksen FC Midtjylland og Brentford fra den næstbedste engelske række, og for første gang udveksler de to klubber en spiller.

Brentford sender den 19-årige engelske angriber Montell Moore til FCM på en lejeaftale, der gælder resten af sæsonen, og Moore spille på FCM's U19-hold, oplyser midtjyderne på klubbens hjemmeside.

- Montell Moore havde brug for luftforandring, og der har vi været i en god dialog med Brentford, således at han i foråret bliver en del af vores talentmiljø, siger FCM-direktør Claus Steinlein.

Handlen er ikke ensbetydende med, at FCM og Brentford nu kommer til at udveksle flere spillere, fortæller Steinlein.

- Grundtanken er ikke, at vi skal udveksle spillere, men i denne situation har vi kunnet hjælpe hinanden. Men ellers er det primært i forhold til knowhow, at vi kan hjælpe hinanden.

- Men vi er naturligvis glade for at kunne hjælpe en ung mand med at få fast grund under fødderne både menneskeligt og sportsligt, siger Claus Steinlein.

I august sidste år fik Moore debut for Brentford, da han fik spilletid i Liga Cup-kampen mod Dagenham og Redbridge. Her scorede Moore en enkelt gang i den ordinære spilletid og yderligere to mål i forlængelsen.

Seks gange har Moore været på bænken for Brentfords bedste mandskab i denne sæson, oplyser FCM.

Brentford ligger som oprykker på en flot femteplads i den næstbedste engelske række - The Championship.

Holdet er kun fire point fra en direkte oprykningsplads til Premier League.