Foreninger får hjælp til at søge støtte

Foreninger og frivillige i kommunen får nu meget nemmere ved at søge penge til en god idé eller et nyt projekt.

Vordingborg Kommune har købt adgang til puljeguiden.dk, så foreninger og frivillige helt gratis kan bruge internetsiden, der er fyldt med viden om fundraising.

Folkene bag puljeguiden.dk beskriver selv siden som Danmarks største og eneste komplette, opdaterede oversigt over puljer, fonde og støtteordninger.

- Det er ingen hemmelighed, at vi som kommune ikke har mulighed for at støtte alle de gode idéer og initiativer, som vores mange foreninger og frivillige har. Desværre. Derfor er vi ekstra lykkelige for at kunne tilbyde denne gratis adgang, som forhåbentligt hjælper endnu flere gode idéer og initiativer til at blive til virkelighed, siger Eva Sommer-Madsen (V), der er formand for kultur- idræts- og fritidsudvalget i Vordingborg Kommune.

- Puljeguiden.dk er en god og omfangsrig oversigt, hvor det er muligt at søge målrettet efter puljer, der dækker ens interesseområde. Samtidigt er oversigten overskuelig. Vi tror, at rigtigt mange kan få glæde af siden. Også dem, der ikke er vant til at skrive ansøgninger. Vi håber derfor inderligt, at foreningerne og de frivillige vil udnytte dens gode muligheder, siger formanden.

Læs mere i Sjællandske onsdag