- Vi hjælper hinanden her i Vordingborg

Onsdag formiddag gik Michael Nielsen og to ansatte fra Zimplex Facility Service i gang med at fjerne graffiti fra Danmarks Borgcenter.

Den lokale forretningsindehaver har mødt kritik af, at han har tilbudt at fjerne graffitien fra borgcentret uden beregning.

Men Michael Nielsen kan uden problemer stille udstyr og mandskab gratis til rådighed, fastslår sekretariatsleder Chresten Heide-Anderson fra brancheorganisationen Danske Service.

- Så længe de ansatte får løn, er der overhovedet ikke noget galt med det, fastslår han.

Hjælper hinanden

Hos Danmarks Borgcenter er man glade for Zimplex gavmilde tilbud.

Kommunikationschef Christian Struckmann Irgens præciserer, at borgcentret gerne må tage imod den gratis hjælp, men at man har valgt at belønne firmaet for dets indsats.

- Vi hjælper hinanden her i Vordingborg. Nu har de stået ude i kulden og arbejdet, og så vil vi gerne give dem et måltid i borgcentrets restaurant. Og vi giver også årskort til virksomheden, så de kan komme og besøge os, siger Christian Struckmann Irgens.

Michael Nielsen regnede onsdag formiddag med, at firmaet kunne være færdig med at fjerne graffitien inden dagen var omme. Han forventer, at centrets specielle cortenstålsfacade atter vil ligne sig selv inden for en måneds tid.